ShopOrama – webshop platform udviklet til e-købmænd af e-købmænd

I Samarbejde med vores søsterselskab ClickStarter og Brian Brandt har vi leveret flere komplette ShopOrama webshops. Sammen leverer vi den komplette pakke med rådgivning ud fra en forretningsmæssig synsvinkel, design, teknisk opsætning og teknisk rådgivning, markedsføring af shoppen og den løbende optimering og videreudvikling.

Prisen på ShopOrama?

En webshop er ikke bare en webshop, og derfor skal der laves en kravspecifikation, så vi kan afgive et nøjagtigt tilbud. Vi kan naturligvis hjælpe med kravspecifikationen, og du kan bruge os som din sparringspartner. Prisen for en ShopOrama webshop starter ved 20.000 kr. for en webshop, der er baseret på vores standardløsning. Den månedlige licens til ShopOrama er 750 kr. pr. måned, og der kommer ikke ekstra licenser til ekstra moduler – det er 750 kr. for hele pakken.

Hvorfor ShopOrama?

Det er en effektiv shopplatform, hvor alt er udviklet med henblik på at gøre det nemt at foretage køb, og nemt at tiltrække besøgende. Der findes shopsystemer, som tilbyder flere features, men de features du kan vælge i ShopOrama giver alle sammen god værdi til forretningen – det er derfor de er udviklet.

Vore ShopOrama referencer:AndSneaks.com

AndPants.com

DitVærelse.dk


Hvad skal du gøre nu?

Du skal tage kontakt til os, så vi kan høre om dine ønsker og behov. Og du skal ikke fortvivle, hvis du allerede har en shop i et andet system fx DanDomain eller Scannet – ShopOrama har udviklet et importsystem, som gør det nemt at flytte alle dine produkter.

Skriv til os eller ring til Peter Glargaard på telefon 2122 0955.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev,
og få en gratis shoporama manual.