Umbraco CMS

Umbraco CMS

Umbraco – Det brugervenlige open source .Net CMS du kommer til at elske

Umbraco overlader intet til tilfældigheder, du vil med det samme føle dig hjemme i Umbraco og hurtigt også elske det

Skalérbart, fremtidssikret og fleksibelt

Umbraco giver gode rammer for at opbygge netop den web-løsning man er på jagt efter. Om det er en enkel hjemmeside til den lokale håndværker, eller en komplet løsning med integrationer til eksterne systemer, så har Umbraco CMS kræfterne til at levere, kun fantasien sætter grænser for anvendelsen.

Det konfigureres individuelt efter kundens ønsker og behov, derfor finder du ikke andre systemer der er så fleksible eller skalerbare som Umbraco.

Umbraco elsker sine brugere

Der er ikke kun fokus på at levere et godt værktøj til udviklere – Det skal også være let for redaktører, at oprette og vedligeholde indhold. Workflowet i Umbraco er ligetil og utroligt intuitivt. Der ikke unødige felter eller indstillinger da systemet opsættes og skræddersyes til lige nøjagtigt dit behov. 

Umbraco er let at lære og komme i gang med, for virksomhedens redaktører, Umbracos indholds grid giver fuld frihed til redaktører, så de på egen hånd kan opbygge deres indholdssider uden at skulle kaste penge efter en webudvikler. 

Hosting i skyen

Vi anbefaler at hoste Umbraco på Umbraco Cloud, der er baseret på Microsoft Azure, hvilket giver den bedste infrastruktur, ydeevne og sikkerhed. Står virksomheden overfor større ændringer på løsningen, tager det kun 5 minutter at klargøre et test-miljø, så redaktører og udviklere ikke påvirker driften af den aktive løsning.

Der er herudover mange yderligere fordele, bla. automatiserede opgraderinger, fri trafik og diskplads samt meget mere. Du kan her læse mere om Umbraco Cloud.

Vi er Umbraco Gold Partner

Vi elsker Umbraco og har intet i mod at man kalder os for Umbraco nørder. Vi mener at Umbraco er et af de bedste platforme man kan basere sin hjemmeside på – Derfor har vi i Ørskov Web også valgt at blive Umbraco Gold Partner.

Vores partnerskab med Umbraco giver direkte adgang til support og rådgivning hos Umbraco, samt vores kunder kan være sikre på, vores udviklere har den nødvendige uddannelse og certificeringer, og er derfor godkendt og anbefalet af Umbraco til at udvikle løsninger i Umbraco.

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Petersmindevej 10 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - mail@oerskov.dk