Derfor bruger vi Google Tag Manager

Derfor bruger vi Google Tag Manager

Cecilie Espensen
Cecilie Espensen

Let at oprette tags samt styre dem

Hjemmesider og e-handelsløsning benytter sig ofte af forskellige eksterne tjenester, til f.eks. chat, opsamling af nyhedsbrevs modtagere, analyse, remarketing og meget mere. Disse værktøjer fungerer ved, at der skal indsættes et lille stykke kode på hjemmesiden eller webshoppen.

Tidligere har det oftest været en opgave for en udvikler, der har indsat koden direkte ind i løsningens kildekode. Med Google Tag Manager, får man et let og overskueligt system, hvori disse kan oprettes, ud fra enten foruddefinerede eller brugerdefinerede typer, samt der gives mulighed for at styre hvornår disse scripts skal udløses, på bestemte sider, ved klik og meget mere.

Google Tag Manager typer
Google Tag Manager typer

Fuldt overblik og let vedligeholdelse

Med tiden vil antallet af kodestykker der indsættes vokse, og man kan som website eller webshop ejer let miste overblikket. Der kan let være ting man ikke benytter længere, som stadig indlæses på siden.  

Da eksterne scripts sløver sidens indlæsnings hastighed, er man naturligvis interesseret i at det kun er de nødvendige der indlæses på siden. Google Tag Manager giver dig overblik, så du let kan se hvilke tjenester der benyttes på hvilke sider.

Google Tag Manager oversigt
Google Tag Manager oversigt

Hurtig fejlsøgning og retning

Når eksterne scripts ikke fungerer korrekt, kan de forsage at siden indlæses langsomt, eller gøre at funktionerne på hjemmesiden eller webshoppens ikke fungerer korrekt.

Google Tag Manager giver mulighed for at man let og hurtigt kan fejlsøge på hvilke scripts der ikke fungerer korrekt, så man enten kan rette det, eller deaktivere problemfyldte scripts.

Google Tag Manager debug
Google Tag Manager debug

Giv adgang til alle parter

Vi sætter Google Tag Manager op på alle de hjemmesider og webshops vi udvikler, og du vil som kunde naturligvis få adgang til det, hvis du ønsker det.

Har man andre firmaer involveret i forskellige dele af sin markedsføring, er der også mulighed for at de også får adgang til at oprette de ting de har behov for.

Google Tag Manager brugere
Google Tag Manager brugere

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Østergade 38 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - mail@oerskov.dk