Digitalt Design

Digitalt Design

Effektiv design er et synligt udtryk for din forretningsstrategi

Webdesign er bevidste tilvalg og fravalg, at skabe en logisk struktur med klare invitationer, og selvfølgelig fokus på strategier og mål

Design med strategi og mål

Enhver hjemmeside har et formål, det kan være at oplyse, skabe debat, skabe kontakt, sælge eller noget helt andet. Derfor tager vi først fat i strategien, hvilke overvejelser og målsætninger er der, så dette kan indarbejdes i designet.

Fokuseret UX Design

Webdesign handler ikke kun om æstetik, men også om at forstå, samt i visse tilfælde, at kunne forudsige brugernes adfærd. Det handler om konsistens samt gøre det let for brugerne at opnå det der er formålet med siden.

Flere muligheder for design

Vejen til det helt rigtige design er aldrig den samme. Vi benytter os af flere forskellige værktøjer og teknikker, som wireframing, mockups, klassisk design i Photoshop, in-browser design. Med jeres visuelle identitet i tankerne udarbejder vi et skarpt designoplæg, som matcher jeres behov og afspejler de mål I har.

Offline design

Udover digitalt design, kan vores grafiske afdeling også klare offline opgaver som logoer, årsrapporter, hele visuelle identiteter, billedbehandling og meget andet.

BESØG ØRSKOV GRAFISK

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Østergade 38 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - mail@oerskov.dk