DynamicWeb CMS & E-handel

Én platform der dækker alle dine digitale behov

Gearet til vækst

DynamicWeb indeholder både Content Management, E-commerce og Marketing-værktøjer, og giver derfor din virksomhed mulighed for at samle og udnytte dine data i én og samme platform.

Dynamicweb kan håndtere alt fra mindre B2C løsninger, til de største B2C/B2B løsning, det vil derfor ikke være en løsning du vokser ud af, i stedet vokser DynamicWeb med din forretning.

Online Marketing Platform

DynamicWeb indeholder en lang række værktøjer til online marketing, bla. email marketing der er integreret med produkter og indhold, personalisering, automatisering og split testing.

Dynamicweb kan også generere leads, split-teste og levere relevant, personligt og målrettet indhold gennem kampagner på tværs af flere kanaler. Dette giver din virksomhed mulighed for at levere personaliserede budskaber som øger konverteringsraten.

DynamicWeb Integration Framework

De fleste virksomheder kan opnå fordele ved bl.a. at integrere deres website eller e-handelsløsning til eksterne systemer. Det vil give tidsbesparelse i form af automatisering af processer samt kan forøge salg via kryds- og opsalg på tværs af flere kanaler.

Dynamicweb indeholder et integration framework der gør Dynamicweb i stand til at kommunikere med eksterne systemer. Dette kunne eksempelvis være integration til virksomhedens økonomisystem, regnskab, CRM, ERP, PIM og meget andet.

Vi er certificeret Dynamicweb partner

Som certificerede partnere, har vores udviklere modtaget den nødvendige uddannelse og taget de nødvendige certificeringer hos Dynamicweb. Vi er derfor godkendt af Dynamicweb til at udvikle løsninger i Dynamicweb.

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Petersmindevej 10 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - [email protected]