E-handel

E-handel

Vi bygger ikke bare webshops, vi bygger dem også, så de kan sælge

Vi sørger for at de tekniske rammer til en e-handelsløsning er på plads, så den er en glæde for dine kunder at benytte, og for dig at drive

Den unikke webshop

Ikke 2 e-handelsløsninger er ens, hvad en webshop skal kunne og indeholde, er individuelt ift. hvilken type forretning det er, hvem der målgruppen, hvilke ønsker og behov man har, budget og meget andet.
Vi inddrager alle faktorer og rådgiver dig med et mål om det skal være nemt for brugeren at handle - og for dig at drive din forretning.

To e-handels platforme med mange muligheder

Vi har valgt at fokusere på tre e-handels systemer, den hostede platform Shoporama samt UCommerce og Vendr, der er bygges oven på Umbraco. De har hver især deres styrker, og kan tilpasses efter behov. Vi vejleder altid vores kunder, og ud fra ønsker og behov, vælger vi den bedst passende platform.

Vi er både Officiel Shoporama DesignpartneruCommerce Certified Solution Partner og Registered Vendr Partner.

Det koster en webshop

Prisen på en e-handelsløsning varierer meget alt efter ønsker og behov, derfor vil en pris som oftest være meget individuel. Vi har en Shoporama Basispakke, hvor du for 19.999 kan stå med en nøglefærdig webshop der er klar til at modtage kunder.

Markedsføring og kontinuerlig udvikling

Når din webshop er i luften er vi naturligvis til rådighed for fortsat sparring og kontinuerlig udvikling af din e-handels løsning.
Vi kan også hjælpe med online marketing så vi kan trække masser af kunder ind via f.eks. søgemaskine optimering, Google AdWords, sociale medier og andre kanaler.
Da vi er en del af et komplet reklamebureau, kan vi også hjælpe med offline kampagner, ja sådan set alt indenfor kommunikation og markedsføring.

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Østergade 38 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - mail@oerskov.dk