Den ultimative guide til start af ehandel og webshop

Den ultimative guide til start af ehandel og webshop

Hvorfor denne guide

Vi har arbejdet med ehandel i over 15 år og har set, hvordan ehandlen har udviklet sig i Danmark. Desværre har vi også set, at rigtig mange webbutikker ikke har fulgt med tiden, og stadigvæk begår de samme fejl igen og igen.

Denne guide skulle gerne gøre op med alle de fejl, så vi kan få højnet standarden i de danske webbutikker og begynde at koncentrere os om de vigtigere ting inden for ehandel.

Guiden indeholder over 15.000 skrevne ord og bagtanken med dette, er selvfølgelig også, at du holder os i tankerne den dag, du virkelig gerne vil gøre din webshop mere professionel, øge trafik og omsætning. Så kan vi hjælpe med det.

Hvem er denne guide til

Denne guide til ehandel er primært for dig, som skal i gang med en webshop, men har du været i gang uden succes, så vil det også være smart for dig at læse. Måske har du allerede god succes, men er i tvivl, om du kunne gøre det endnu bedre.

Er du selv ehandelskonsulent, så er denne guide nok for basal til dig - men så har du måske en kunde eller to, som kunne have gavn af at læse den igennem. Der håber vi, du har lyst til at henvise dem til denne guide.

Rigtig god fornøjelse med den komplette guide til ehandel.

Kapitel 1 - Forretningsgrundlag og forretningsplan

Her bliver gennemgået om du overhovedet har et forretningsgrundlag for en webshop. Du får en guide til hvordan du laver din egen forretningsplan, så du har et holdepunkt i hele processen. Der ligger også et gennemarbejdet budget forslag.

Kapitel 2 - Praktiske ting og analyser inden start af webshop

Der er en lang række praktiske ting, du bare ikke kommer udenom. Du får en gennemgang af det vigtigste, så du ikke glemmer ting som momsregistrering, NETS ansøgning, betalingsgateway og ikke mindst finder det rigtige navn til din webshop.

Kapitel 3 - Valg af platform til din webshop

Det nok sværeste valg du skal tage i hele processen. Derfor skal du være grundig omkring, hvad du skal sætte af krav til din webshop platform. Til sidst får du vores bud på den bedste platform ud fra dit behov.

Kapitel 4 - Design af din webshop

Designet er ufattelig vigtig for din ehandelssucces. Du skal have et design der matcher formålet. Den snak tager vi i dette kapitel og en snak om standard elementer, struktur og konventioner. Sørg for et professionelt design.

Kapitel 5 - Sider der skal designes i din shop

Grafiske designere, der ikke designer webshops til daglig, glemmer ofte en lang række sider. Du får i dette kapitel en gennemgang af, hvilke sider du skal huske at designe. De fleste glemmer fx at designe faktura emailen.

Kapitel 6 - Søgemaskine optimering af din webshop

Din vigtigste trafikkilde er Googles søgemaskine. Ved at tænke søgemaskineoptimering ind allerede fra starten, så kan du meget nemmere indtage førstepladserne i Googles søgeresultater. Vi fortæller dig her, præcis hvordan du skal gøre det.

Kapitel 7 - De sidste ehandel optimeringer og webanalyse

I dette kapitel samler vi op på de sidste små optimeringer, du kan foretage. Det er områder som at huske ehandelssporing, brugertest, hastighedsoptimering og andre justeringer. Områder der kan give dig den sidste fordel over konkurrenterne.

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Østergade 38 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - mail@oerskov.dk