Hjemmeside

Hjemmeside

Vi udvikler alt fra små enkle hjemmesider, til store komplekse løsninger

Vi fokuser på strategi og målsætninger, lytter til ideer og ønsker og kommer input og løsningsforslag den bedste løsning for netop din virksomhed

Hjemmesiden - den digitale del af forretningen

En hjemmeside er i dag en vigtig, og i mange tilfælde en kritisk del af forretningen. Vi udvikler hjemmesider der er tilpasset dine behov, med fokus på at den er responsive, brugervenlig og hurtig, så det er let, hurtigt og enkelt for brugerne at opnå deres mål med besøget.

Umbraco - et godt fundament

Hos Ørskov Web benytter vi Umbraco, som platform for størstedelen af vores hjemmesider. Vi er Umbraco Gold Partner, så du kan være sikker på at vi har den nødvendige uddannelse og know-how for at kunne levere en hjemmeside der yder og performer det bedste den kan.

Det koster en hjemmeside

Prisen på en hjemmeside varierer meget alt efter ønsker og behov, er det f.eks. en enkel side der skal oplyse om adresse og åbningstider og eller en større løsning med integration til f.eks. et ERP system.
En pris vil derfor altid være meget individuel, og vil blive givet ud fra hvor lang tid vi skal bruge på at udvikle løsningen. Vi rådgiver dig naturligvis så du får mest ud af dit budget. 

Markedsføring og kontinuerlig udvikling

Når din hjemmeside er lanceret, er vi gerne sparringspartner til markedsførings aktiviteter og videreudvikling af hjemmesiden. Vi kan hjælpe med online marketing, tiltrække kunder via f.eks. søgemaskine optimering, Google AdWords, sociale medier og andre kanaler. Og som en del af et komplet reklamebureau, kan vi også hjælpe med offline kampagner, ja sådan set alt indenfor kommunikation og markedsføring.

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Østergade 38 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - mail@oerskov.dk