Fleksible webløsninger med Umbraco

Fleksible webløsninger med Umbraco

Vi mener, Umbraco er markedets mest fleksible CMS

Vi skal skabe maksimal værdi for vores kunder med de løsninger, vi udvikler. Derfor er det vigtigt, at løsningerne bygges i et system, som er fleksibelt, omkostningseffektivt og fremtidssikret. Det får vi og vores kunder med Umbraco. Vi går op i at være en fleksibel og vidende samarbejdspartner for vores kunder, og det bliver understøttet af vores tætte samarbejde med Umbraco bl.a. via vores status som Umbraco Gold Partner. Alt er muligt med en webløsning leveret af Ørskov Web i Umbraco.

Skalérbare og fremtidssikrede webløsninger fra Ørskov Web

Uanset størrelsen og kompleksiteten på den webløsning du ønsker, så kan vi levere den. Vi har stor erfaring med komplekse løsninger som fx apotekerløsningen apotekeren.dk, men laver også mere simple hjemmesider til fx industrielle virksomheder og håndværksvirksomheder. Derudover laver vi naturligvis mange webshops, som du kan læse mere om her. Ingen virksomheder vokser ud af en Umbracoløsning - den kan altid udvikles i takt med virksomhedens udvikling.

Virksomhedsstørrelse og branche er underordnet for os. Det vi lægger vægt på er at kunne bidrage positivt til vores kunders forretning og skabe et langsigtet samarbejde. Her er et par eksempler på variationen i vores Umbraco projekter:

apotekeren.dk

apotekeren.dk er en af landets største apotekerwebshops, hvor kunderne kan købe receptmedicin og alle de øvrige produkter, som også findes på de fysiske apoteker. Webshoppen er lavet i Umbraco + Ucommerce.

Andersen Furniture

Andersen Furniture er blandt de ældste designvirksomheder i Danmark. De har siden 1916 haft en passion for ekstraordinære møbler, der er skabt med hjertet. Vi har udviklet et website som afspejler deres værdier - kvalitet og design.

Skjern Paper

Ny sprogversioneret website til Skjern Paper bygget på Umbraco CMS. Skjern Paper leverer bæredygtige genbrugsprodukter til hele Europa og fremstiller årligt 75.000 ton papir og karton produceret af 100% genbrugspapir fra de nordiske lande.

Umbraco Gold Partner

Vi har siden 2017 været Umbraco Gold Partner, som er det højeste partnerskabsniveau, man kan opnå. Det giver vores kunder sikkerhed for, at vi har det højeste niveau af Umbraco-certificeringer, og vi har direkte adgang til at påvirke udviklingen i Umbraco CMS via tætte bånd til Umbraco Headquarter og et stærkt Umbraco community. Desuden har vi adgang til support og rådgivning hos Umbraco uden ekstra omkostninger for vores kunder.  

Vi er Umbraco Gold Partner

Hosting i skyen

Vi anbefaler at hoste Umbraco på Umbraco Cloud, der er baseret på Microsoft Azure, hvilket giver den bedste infrastruktur, ydeevne og sikkerhed. Står virksomheden overfor større ændringer på løsningen, tager det kun 5 minutter at klargøre et test-miljø, så redaktører og udviklere ikke påvirker driften af den aktive løsning.

Der er herudover mange yderligere fordele, bla. automatiserede opgraderinger, gratis SSL og Umbraco Forms samt meget mere. Du kan her læse mere om Umbraco Cloud.

Med 70+ webløsninger på Umbraco Cloud er vi hos Ørskov Web et Cloud Powerhouse. 

Vi er Umbraco Cloud Powerhouse

Ønsker du vores bud på en Umbraco løsning til din virksomhed?

Peter Glargaard

Kontakt medejer og direktør i Ørskov Gruppen

Peter Glargaard


Eller ring på 21 22 09 55

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Østergade 38 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - mail@oerskov.dk