Umbraco hjemmeside

Umbraco hjemmeside

Umbraco er det fleksible CMS, som giver total frihed

Vi bygger langt størstedelen af vores kunders webløsninger i Umbraco CMS, fordi det giver den største værdi til vores kunder, og fordi det kan bygges til at passe til ethvert ønske og behov.

Skalérbart og fremtidssikret

I Ørskov Web har vi stor variation blandt vores kunder, og der er derfor også stor variation i webløsningerne, vi bygger. Umbraco egner sig til alle typer af webløsninger – fra de simple hjemmesider til fx en håndværksvirksomhed til store komplekse løsninger fx med integrationer til 3. partssystemer. Samtidig vokser en virksomhed ikke ud af sin Umbraco løsning, da den altid kan videreudvikles til nye behov og krav. Her er et par eksempler på variationen i vores Umbraco projekter:

apotekeren.dk

apotekeren.dk er en af landets største apotekerwebshops, hvor kunderne kan købe receptmedicin og alle de øvrige produkter, som også findes på de fysiske apoteker. Webløsningen er lavet i Umbraco + Ucommerce.

Andersen Furniture

Andersen Furniture er blandt de ældste designvirksomheder i Danmark. De har siden 1916 haft en passion for ekstraordinære møbler, der er skabt med hjertet. Vi har udviklet en hjemmeside som afspejler deres værdier - kvalitet og design.

Skjern Paper

Ny sprogversioneret hjemmeside til Skjern Paper bygget på Umbraco CMS. Skjern Paper leverer bæredygtige genbrugsprodukter til hele Europa og fremstiller årligt 75.000 ton papir og karton produceret af 100% genbrugspapir fra de nordiske lande.

Umbraco Gold Partner

Vi har siden 2017 været Umbraco Gold Partner. Det giver os en række fordele, som kommer vores kunder til gode. Vi har direkte adgang til support og rådgivning hos Umbraco. Derudover forpligter vi os til at modtage uddannelse og tage certificeringer hos Umbraco for at være godkendt og anbefalet af Umbraco til at udvikle løsninger i Umbraco CMS.

Vi er Umbraco Gold Partner

Hosting i skyen

Vi anbefaler at hoste Umbraco på Umbraco Cloud, der er baseret på Microsoft Azure, hvilket giver den bedste infrastruktur, ydeevne og sikkerhed. Står virksomheden overfor større ændringer på løsningen, tager det kun 5 minutter at klargøre et test-miljø, så redaktører og udviklere ikke påvirker driften af den aktive løsning.

Der er herudover mange yderligere fordele, bla. automatiserede opgraderinger, gratis SSL og Umbraco Forms samt meget mere. Du kan her læse mere om Umbraco Cloud.

Med 70+ webløsninger på Umbraco Cloud er vi hos Ørskov Web et Cloud Powerhouse. 

Vi er Umbraco Cloud Powerhouse

Ønsker du vores bud på en Umbraco løsning til din virksomhed?

Peter Glargaard

Kontakt medejer og direktør i Ørskov Gruppen

Peter Glargaard


Eller ring på 21 22 09 55

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Østergade 38 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - mail@oerskov.dk