Umbraco webshop

Umbraco webshop

Umbraco webshops tilpasset din forretning

I Ørskov Web har vi stor erfaring med e-handel. Vi fungerer som rådgiver, vi bygger e-handelsløsningen, vi hjælper med vedligehold samt videreudvikling, og i vores onlinemarkting afdeling Gro&Co sørger vi for markedsføringen.

Vi er vilde med Umbraco CMS, og derfor baserer vi mange af vores e-handelsløsninger på Umbraco sammen med et eCommerce system eller e-handelsplatform, som er baseret på og udviklet til Umbraco. Vi anvender to systemer, som vi varmt anbefaler – Vendr og Ucommerce. De er begge fremragende platforme, og samtidig får du alle de fordele og de styrker, der ligger i Umbraco. 

I Ørskov Web har vi været nogen af de første til at bygge webshops baseret på Vendr, og i forhold til Ucommerce er vi Certified Solution Partner.

Skal du vælge Vendr eller Ucommerce til din Umbraco webshop?

Der er ikke et enkelt svar på hvilken af de to e-handelsplatforme, du skal vælge. Det afhænger 100% af kravspecifikationen på webshoppen. Typisk vil vi påstå, at man får mere ud-af-boksen med Vendr, så det er billigere at komme i gang, mens Ucommerce giver større fleksibilitet, men kravene til løsningen er det, som bestemmer den løsning, vi peger på.

Webshops vi har bygget baseret på Umbraco + Vendr.

Folkeuniversitetet i København

Folkeuniversitetet i København har siden 1898 tilbudt kurser til alle. To gange om året åbnes der op for nye kursustilbud og flere hundrede tilmeldinger kommer ind på løsningen inden for den første time på åbningsdagen for det nye program. Websitet er lavet i Umbraco og Vendr.

Relove Kids

Relove Kids er en nyetableret virksomhed med et unikt koncept, der skaber et cirkulært lukket loop, hvor kunderne kan købe nyt børnetøj, købe det secondhand eller leje tøjet. Webshoppen er lavet i Umbraco og Vendr.

Webshops vi har bygget baseret på Umbraco + Ucommerce

apotekeren.dk

apotekeren.dk er en af landets største apotekerwebshops, hvor kunderne kan købe receptmedicin og alle de øvrige produkter, som også findes på de fysiske apoteker. Webshoppen er lavet i Umbraco + Ucommerce.

Umbraco Gold Partner

Vi har siden 2017 været Umbraco Gold Partner. Det giver os en række fordele, som kommer vores kunder til gode. Vi har direkte adgang til support og rådgivning hos Umbraco. Derudover forpligter vi os til at modtage uddannelse og tage certificeringer hos Umbraco for at være godkendt og anbefalet af Umbraco til at udvikle løsninger i Umbraco CMS.

Hosting i skyen

Vi anbefaler at hoste Umbraco på Umbraco Cloud, der er baseret på Microsoft Azure, hvilket giver den bedste infrastruktur, ydeevne og sikkerhed. Står virksomheden overfor større ændringer på løsningen, tager det kun 5 minutter at klargøre et test-miljø, så redaktører og udviklere ikke påvirker driften af den aktive løsning.

Der er herudover mange yderligere fordele, bla. automatiserede opgraderinger, gratis SSL og Umbraco Forms samt meget mere. Du kan her læse mere om Umbraco Cloud.

Med 70+ webløsninger på Umbraco Cloud er vi hos Ørskov Web et Cloud Powerhouse. 

Vi er Umbraco Cloud Powerhouse

Ønsker du vores bud på en webshop baseret på Umbraco til din virksomhed?

Peter Glargaard

Kontakt medejer og direktør i Ørskov Gruppen

Peter Glargaard


Eller ring på 21 22 09 55

Ørskov Gruppen

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Web
Østergade 38 - 6900 Skjern
+45 97 35 33 55 - mail@oerskov.dk